Aktuellt i Uttersberg

Jag skall se om jag klarar att hålla reda på vad som händer i Uttersberg och uppdatera denna sida vartefter. Det borde inte vara så svårt eftersom det inte händer så mycket där (tror jag) men å andra sidan har jag inga fungerande kanaler för att få veta vad som händer. Det får jag försöka skaffa. Jag är medlem i UIK, vilket gör att jag får veta vad som händer där. Jag skall försöka vara med på de aktiviteter man har och ibland skriva lite om det. Jag startar med en särskild sida, skulle det vara så att det börjar hända mycket kan jag istället starta en blogg tillsammans med hemsidan. En blogg är lättare att administrera, det är enklare att ladda upp både bilder och text. Men tillsvidare blir det alltså denna sida.

Först i raden kommer alltså UIK, som i samband med årsmötet 29 april 2007 har fått en egen sida.

 

Galleri Astley

Den 12 maj - 24 juni firar Galleri Astley 30-årsjubileum. Då kommer det att finnas extra mycket att titta på, både i galleriet och i magasinet. Läs HÄR och på Galleri Astleys egen hemsida http://www.galleriastley.com/ så hittar Du både öppettider och annan information.

 

UIK

Ordförande, Stig(-Arne*) Johansson, ringde 070620 och meddelade att man skulle ha styrelsemöte i klubben och bl a diskutera 90-årsjubiléet i höst. Klubben fyller egentligen i november men man har beslutat att fira det i augusti. För min del så tycker jag det kan vara en fördel att fira i augusti eftersom det fortfarande är varmt då och lite lättsammare att träffas. Jag fick inte veta något om planerna för firandet. Man kanske kan anta´ att det finns en del planer fast inget är fastlagt ännu. Det är bara att ge sig till tåls och försöka dämpa nyfikenheten. Jätteroligt att se vad de har hittat på.

Jag blev glad när Stig ringde och berättade. Jag var ju osäker (se ovan) om jag skulle få någon information om vad som händer. Stig är ju en utmärkt ordförande, som tänker på sådant. Jag har ju sett att en del uttersbergare "i förskingringen" tittar in på sidan ibland och har möjlighet att se vad som händer.

*Tillägget (-Arne) har jag gjort (förlåt Stig) för att de, som inte träffat Stig på många år ändå skall veta vem det är.

 

e-post: Mona Westerlund: m.westerlund@telia.com  Senast uppdaterad: 2007-03-19                          Till startsidan